Infor

Infor Danmark A/S

000018806627_tunnelblur-PPT_1707x384

Infor er den tredjestørste udbyder af forretningssoftware (ERP) og serviceydelser. Vi hjælper mere end 70.000 kunder i 194 lande med at styrke deres forretning, øge deres vækst og hurtigt få gjort tilpasninger og ændringer i deres organisation.

Infor tilbyder specifikke industri-løsninger, der er udviklet med den nyeste teknologi for at give den bedste brugeroplevelse.

I Danmark er vi 75 medarbejdere, som arbejder indenfor udvikling, salg, konsulentydelser samt support af vores kunder i følgende brancher;

Infor M3 for "Distribution": giver dig den synlighed og kontrol, du har brug for til at håndtere store datamængder, sikre bedre marginer samt en bred vifte af produkter. Infor M3 kan hjælpe dig med at reducere omkostninger, være mere effektiv og give dine kunder en bedre service.

Infor M3 for "Produktion, udlejning af udstyr, reservedelshåndtering, produkt vedligeholdelse”: Infor M3 kan hjælpe dig med at håndtere salg, service, garanti, finansiering og udlejning i en enkelt skalerbar løsning. Du kan administrere både det lokale kontor og feltarbejdere nemt og mere effektivt.

Infor M3 for "Fashion": Denne mode-specifik løsning kombinerer vigtige forretnings-applikationer med branchespecifikke applikationer. Infor M3 har udviklet dybdegående ekspertise i modebranchen, og har anvendt de gennemprøvede industri processer og har omfattende erfaring med hundredvis af implementeringer. Infor M3 hjælper modevirksomheder til at få bedre kontrol over deres marginer, produkter og processer i forsyningskæden.

Infor M3 for "Fødevarer og drikke": designet til at hjælpe dig med at øge dine marginer, styre risici og yde bedre kundeservice. Infor M3 håndterer udfordringer i fødevare-industrien, såsom ”omvendt stykliste”, "catchweight", og meget mere - fuld sporbarhed i hele forsyningskæden, så du kan opbygge tillid og tiltro til dit brand og øge avancerne gennem garanteret kvalitet.

Infor M3 for "Produktion": løsninger til industrien, der kan hjælpe dig med at håndtere avanceret planlægning, svingende efterspørgsel, produkt konfiguration som er med til at  øge konkurrenceevnen. Infor M3 kan gøre din virksomhed mere effektiv og profitabel fra den første prognose gennem materiale- og kapacitetsplanlægning for produktionen og lagerstyring.

Hvis du har spørgsmål eller ønsker yderligere oplysninger, kan du udfylde formularen til højre og en af ​​vores eksperter vil kontakte dig.